SOCIAL MEDIA MARKETING – FACEBOOK & INSTAGRAM.


Un instrument puternic de comunicare, rețeaua socială, permite companiilor să ajungă la clienții lor, în timp real. Marketing-ul prin social media poate avea efecte benefice asupra celorlalte tehnici de marketing, incluzând aici SEO și SEM – ajutând la construirea de link-uri naturale ce vor conduce către mărirea traficului pe website, către cunoașterea brand-ului. Cu siguranță afacerea ta trebuie să fie prezentă chiar acum pe Facebook și Instagram.Monitorizare brand (Social Media listening)

Prin acest serviciu vom monitoriza tot ceea ce se publica despre afacerea ta in mediul online. Astfel, iti vei mentine imaginea brand-ului tau la standarde inalte, vei putea afla de la utilizatori propuneri de imbunatatire pentru afacerea ta, vei evita sa fii defaimat in mediul online, iar impactul negativ asupra ta nu va exista.
Activitatea monitorizata include retele de socializare, site-uri, forumuri, publicatii online.


Serviciile noastreDezvoltarea strategiei de conținut pe social media, pe Facebook și InstagramCopywriting cu mesaje unice și adaptate special nevoilor de comunicare ale business-ului tăuDezvoltăm campanii de promovare pe social media pentru business-ul tău


Ce este Social Media Marketing?


Marketing-ul prin rețelele de social media sau SMM, este o formă de marketing online pe rețele sociale, precum Facebook sau Instagram, în scopul de a eficientiza comunicarea și legătura dintre afacerea dvs. și potențialii clienți interesați de serviciile sau produsele dumneavoastră. Facebook și Instagram reprezintă niște unelte incredibile pentru dezvoltarea afacerii tale.social media marketing bucuresti

facebook management bucuresti 1


Facebook Content & Management


Cu siguranță îți dorești ca afacerea ta să fie prezentă pe cea mai folosită rețea de socializare din lume și să fie activă prin postări constante și să beneficieze de conținut unic, astfel încât mesajul tău să ajungă simplu, clar, concis și să stârnească interesul potențialilor clienți. Potențialul de dezvoltare al business-ului tău prin intermediul Facebook este uriaș.


Instagram Content & Management


Instagram se bucură de un succes din ce în ce mai mare la nivel global, numărul de utilizatori crește spectaculos. Pe Instagram afacerea ta își poate expune cele mai reușite fotografii ale produselor pe care le vinzi, practic este locul unde business-ul tău va comunica prin intermediul fotografiilor cu potențialii clienți. O fotografie calitativă pe Instagram poate aduce multe reacții pozitive pentru business-ul tău.


instagram management bucuresti

Cum o facem


Dezvoltare Strategie

Crearea de Conținut Unic

Dezvoltăm Campanii

Managementul Comunității

Obținere Rezultate

emedialab romania

De ce afacerea dvs. are nevoie de servicii de marketing pe rețelele social media?

Clienții dumneavoastră sunt deja prezenți pe rețelele de socializare.

În România există 9.8 milioane de utilizatori de Facebook, 4.1 milioane de utilizatori de Instagram și peste 11.000.000 de utilizatori de servicii de internet, care se pot transforma oricând în potențiali clienți. Indiferent de industria în care activează compania dvs., clienții și potențialii clienți folosesc rețelele de socializare în viața de zi cu zi. Este foarte important să se păstreze un dialog cu aceștia, menținându-i conectați în permanență cu brand-ul dvs. și ultimele noutăți oferite de compania dvs., astfel încât să fiți mereu prima lor opțiune.

Sunt oameni care caută compania dumneavoastră.

În cazul în care compania dumneavoastră oferă un produs sau un serviciu, puteți fi sigur că există oameni care vorbesc despre acestea și caută pe internet companiile care le furnizează. Serviciul nostru de management al conținutului din rețelele social media va ajuta afacerea dvs. să se dezvolte și să genereze noi și noi oportunități de afaceri.

Oamenii vorbesc despre compania dvs. pe social media.

E nevoie să „ascultați” ce spun clienții despre compania dvs. și să interacționați în permanență cu aceștia pe rețelele de social media și răspundeți preocupărilor lor.

Compania dvs. are nevoie de experti in vederea gestionarii paginilor și conturilor de social media

Majoritatea proprietarilor de afaceri nu au timp pentru a gestiona toate canalele de social media. Agenția noastră vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de marketing și astfel să câștigați o nouă bază de clienți.


Suntem pregătiți să dezvoltăm împreună
proiectul dvs.

Vă ajutăm să vă atingeți obiectivele și să vă creșteți afacerea


CERE OFERTA