[RUMOURS] Samsung Galaxy S8 – specificații, data lansării și funcții noi. Imagini în premieră cu Samsung Galaxy S8 Plus

samsung galaxy s8 render

Anul acesta se pare că Samsung a amânat pentru sfârșitul lunii martie data de lansare a următorului său flagship (se vehiculează data de 29 martie pentru următorul eveniment “unpacked”, urmând ca din data de 21 aprilie să fie efectiv disponibil pe piață noul device), pentru o mai bună testare a noului device, decizie apărută în urma problemelor cu Galaxy S7 și Galaxy Note 7.
Până acum știm că telefonul va avea 2 versiuni, una cu procesor Snapdragon, iar alta cu procesor Exynos, produs de Samsung și va veni cu Android 7.0 Nougat.
Noutăți și specificații:
Smart Glow – reprezintă o funcționalitate utilă mai ales amatorilor de selfie-uri cu camera din spate a telefonului, în jurul căreia se va regăsi un inel care se aprinde la detectarea feței, ajutând astfel utilizatorul să poată face selfie-uri mai ușor. Pe lângă această funcționalitate, inelul permite utilizatorului să seteze culori diferite pentru contactele din agenda sa, astfel încât atunci când telefonul sună, utilizatorul nu trebuie să privească neaparat display-ul telefonului pentru a-și da seama cine apelează.
Camera dublă – Samsung este așteptat să livreze un set dual de rear camera super wide cu rezoluție de 12 megapixeli si diafragmă f/1.4, iar în partea din față o cameră de 8 megapixeli.
Iris scanner – În partea frontală a telefonului, deasupra display-ului, ar trebui să se regăsească pe următorul flagship Samsung un iris scanner, funcție care există deja pe Note 7.
RAM – acest flagship va beneficia de un upgrade important în ceea ce privește memoria RAM, punând la dispoziția user-ilor 6GB. GSMArena vehiculează o cantitate de memorie de 4 GB.
Baterie – cel mai probabil acest device va avea un acumulator de 3.000 mAh.
Design și display – Samsung se pare că a ales să producă doar variante “Edge” pentru noul său flagship, astfel ambele variante ale Galaxy S8 vor beneficia de ecran curbat SuperAMOLED cu diagonală de 5.8”, cu o rezoluție de 1440*2560 pixeli, cu aspect ratio de 18.5:9. Dimensiunile vor fi asemănătoare cu cele ale Samsung Galaxy S7, lărgirea display-ul făcându-se prin micșorarea foarte mare a marginilor telefonului. Display-ul va fi protejat de către Corning Gorilla Glass 5.
Butonul Home va fi eliminat de pe noul device.
Stocare – va beneficia de un spațiu de stocare de 64GB, care se poate extinde cu ajutorului unui card
Preț – cel mai probabil 800 EUR
Standard IP68 – rezistent la apă și praf
Plățile prin intermediul Galaxy S8 ar putea fi efectuate prin intermediul recunoașterii faciale
Acestea sunt zvonurile cu privire la specificațiile noului flagship Samsung, cu câteva zile înainte de lansare. De asemenea, în Mexic au apărut primele poze cu presupusul Galaxy S8 Plus, ce poate fi vizualizat mai jos.

emedialab

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *