Reeditarea clasicului Nokia 3310

nokia 3310

La ediția din acest an a Mobile World Congress din Barcelona, Nokia readuce în prim plan un remake al mult îndrăgitului Nokia 3310, telefon care a făcut furori în Europa, dar și România, fiind vândut în peste 120 de milioane de exemplare.
Forma rotunjită emblematică, actualizată
Noul telefon Nokia 3310 preia silueta emblematică a modelului original și o reimaginează pentru 2017. Interfața cu utilizatorul special personalizată oferă o abordare nouă a variantei clasice, în timp ce suprafața curbată a ecranului polarizat de 2,4” asigură o vizibilitate mai bună în lumina soarelui.
Baterie practic fără limite
Îți mai amintești când plecai de acasă fără încărcător? Ei bine, cu noul telefon Nokia 3310, poți face acest lucru. Acesta dispune de o baterie care ține mult timp, ca să poți vorbi toată ziua2 sau poți lăsa telefonul în mod standby până la o lună3. Atunci când ai nevoie, un port Micro-USB simplifică încărcarea.
Noul telefon are o capacitate de stocare de 16 mb, dar memoria se poate extinde până la 32 GB cu un card micro-SD. Dispune de radio FM și mufă de căști 3.5 mm de tip jack și este un dispozitiv 2G, iar prețul la care este așteptat pe piață este de 49 EUR.
Este disponibil în patru variante de culoare
Telefonul Nokia 3310 este făcut pentru a se adapta stilului tău de viață. Vine în patru culori diferite: Roșu cald și galben, ambele cu finisaj lucios, și albastru închis și gri, ambele cu finisaj mat. În plus, culoarea trece în material și va arăta mai bine o perioadă mai lungă.
Mereu Snake!
Joacă legendarul Snake. S-a întors cu o mică actualizare care îl face și mai distractiv pe ecranul color. Mai știi care a fost recordul tău? Crezi că poți să-l bați?

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *