ORGANIZARE EVENIMENTE.Alegerea unei locatii, a serviciilor sau gestionarea tuturor detaliilor logistice pentru un eveniment pot reprezenta o grija in minus pentru dumneavoastra daca alegeti sa preluam organizarea evenimentului dumneavoastra. Intelegem foarte bine intregul proces de planificare si desfasurare al unui eveniment de la stadiul de idee si pana ce acesta se finalizeaza. Alege ca evenimentul tau sa fie unul de succes, iar tu sa te concentrezi pe continut si participanti, sau cu alte cuvinte pe nucleul evenimentului.

De ce sa ne alegeti? Va punem la dispozitie o echipa dedicata si mereu creativa pe tot parcursul evenimentului care se ocupa de concepere, pregatire, design & set-up sala si materiale, logistica, lumini, sonorizare, speakeri.

Va oferim servicii integrate, pornind de la logistica, consultanta in organizarea evenimentului si pregatirea agendei, sugestii de speakeri, designul evenimentului si materiale.


Fie ca sunteti in cautarea unei locatii avantajoase din punct de vedere al costurilor sau ai nevoie de toate serviciile noastre de management al evenimentelor, oferim solutii avantajoase pentru conferinte, intalniri, lansari de produse, seminarii, training-uri, congrese, mese rotunde.

Ne ocupam de:

Realizare invitatii, gasire locatie, gasire service providers, realizare materiale promotionale, realizare pagina web, rezervare bilete transport, promovare, inregistrare si monitorizare participanti, coordonarea evenimentului, realizare comunicate de presa, foto&video, sonorizare, traducere documente, instalatie audio, traducere simultana, transferuri aeroport-locatie-aeroport


Raspunde la cateva intrebari pentru a intelege mai bine de ce ai nevoie:

Nume*

Telefon*

Email*

Website

De ce tip de eveniment ai nevoie?

Care este tematica?

Care este durata?

Care este numarul de participanti?

Care este numarul de speakeri?

Ai nevoie de promovare in media?

Ai nevoie de concept grafic pentru evenimentul tau?

Ai nevoie de rezervare de bilete de transport?

Ai nevoie de traducere in cadrul evenimentului?

Ai nevoie de transfer aeroport-locatie-aeroport?