SERVICII DE MARKETING ONLINE.


Servicii de Marketing Online

Dezvoltam pentru afacerea ta campanii complexe de marketing online, orientate spre rezultate concrete, prin care imaginea si vanzarile afacerii tale se vor maximiza. Fiind o agentie de marketing full service, oferim toata gama de servicii de marketing online. De la dezvoltare de website-uri, optimizare SEO si campanii de PPC, campanii de Social Media pana la Content Marketing, Marketing Afiliat, Email Marketing si Campanii de Display.


Marketing Strategy

Business-ul tău va beneficia de o strategie de marketing online în funcție de obiectivele sale. Toate acțiunile noastre de marketing, întreprinse după elaborarea strategiei pentru afacerea ta, se vor concentra spre atingerea obiectivelor în cel mai scurt timp.


Strategie de marketing online
copywriting bucuresti

Copywriting

Textele și mesajele bune, redactate special pentru publicul tău țintă, pentru nișa ta, îți vor schimba afacerea la 180 de grade. Un text bun va face întotdeauna diferența într-o campanie de marketing, iar vânzările vor crește. Va oferim articole de calitate, originale, 100% unice, realizate de o echipa de jurnalisti si redactori cu o vasta experienta in realizarea de materiale pentru mediul online si nu numai.Email marketing

Campaniile de email marketing reprezintă un asset (bun) foarte important al afacerii tale. De ce? Pentru că în baza de date ai mail-urile acelor persoane care știu de brand-ul tău, care au mai interacționat cu el (audiență caldă) și care pot reveni cu ușurință să cumpere de la tine și data următoare. Mai mult, campaniile de email marketing nu generează costuri spre deosebire de campaniile PPC, precum Google ADS sau Facebook ADS. Cu siguranță îți dorești o bază de date cât mai mare. Împreună putem să o dezvoltăm.


email

Urmarirea campaniilor si rezultatelor

Vei avea la dispozitie statistici complete despre campania transmisa prin email, precum: numarul si procentul oamenilor care au deschis mail-ul transmis de tine, din toata baza de date, cate click-uri s-au dat pe link-urile din interiorul mail-ului, vei afla care este rata de dezabonare in urma transmiterii fiecarei campanii, cate adrese bounce contine baza de date. Prin urmare vei avea la dispozitie date suficiente pentru optimizarea campaniilor tale si atingerea target-ului propus.


Flexibilitate in transmiterea campaniilor

Campaniile tale de mail pot fi transmise cu foarte mare usurinta, din moment ce se stocheaza in cloud si pot fi accesate de oriunde sau de pe orice dispozitiv (desktop, laptop, smartphone, tableta). Campania ta poate fi programata sa se transmita automat la o anumita data si ora sau imediat.

seo emedialab bucuresti

SEO (Search Engine Optimization)

O campanie de SEO dezvoltată special nevoilor afacerii tale îți ajută afacerea să se claseze în poziții de top în motoarele de căutare. Indiferent de domeniul din care faci parte, noi lucrăm întotdeauna pentru ca afacerea ta să fie poziționată pe prima pagină de rezultate afișate.Google ADS

Dacă afacerea ta este la început de drum, sau decidem că este oportun să dezvoltăm o anumită campanie PPC de Google ADS, pentru o perioadă limitată de timp, cu siguranță vei obține rezultate imediate. Pentru rezultate pe termen lung însă recomandăm atât SEO, cât și Google ADS. Indiferent de obiectivul urmărit: creșterea numărului de vizitatori pe site, completarea unui formular de contact sau creșterea vânzărilor, Google Ads este canalul potrivit pentru tine.


google ads bucuresti
facebook ads bucuresti

Facebook ADS

În funcție de obiectivele de marketing stabilite și de specificul fiecărei campanii, putem dezvolta campanii de Facebook ADS cu rezultate imediate, construite exact pe profilul (avatarul) clientului ideal al afacerii tale. Cu ajutorul anunțurilor promovate în Facebook vei putea targeta direct persoane reale, interesate de serviciile sau produsele tale, segmentându-i după: sex, vârstă, locație, hobby-uri sau interese.


Social Media Marketing

Un instrument puternic de comunicare, rețeaua socială, permite companiilor să ajungă la clienții lor, în timp real. Marketing-ul prin social media poate avea efecte benefice asupra celorlalte tehnici de marketing, incluzând aici SEO și SEM – ajutând la construirea de link-uri naturale ce vor conduce către mărirea traficului pe website, către cunoașterea brand-ului. Cu siguranță afacerea ta trebuie să fie prezentă chiar acum pe Facebook și Instagram.


social media marketing
Facebook Marketing


Facebook Content & Management

Cu siguranță îți dorești ca afacerea ta să fie prezentă pe cea mai folosită rețea de socializare din lume și să fie activă prin postări constante și să beneficieze de conținut unic, astfel încât mesajul tău să ajungă simplu, clar, concis și să stârnească interesul potențialilor clienți. Potențialul de dezvoltare al business-ului tău prin intermediul Facebook este uriaș.


Instagram Content & Management

Instagram se bucură de un succes din ce în ce mai mare la nivel global, numărul de utilizatori crește spectaculos. Pe Instagram afacerea ta își poate expune cele mai reușite fotografii ale produselor pe care le vinzi, practic este locul unde business-ul tău va comunica prin intermediul fotografiilor cu potențialii clienți. O fotografie calitativă pe Instagram poate aduce multe reacții pozitive pentru business-ul tău.


Instagram Marketing
social media marketing

Community Management

În situația în care business-ul tău permite crearea unei comunități online de pasionați de produsele pe care tu le vinzi, afacerea ta va avea de câștigat constant, pe termen lung. Alături de campaniile de email marketing, o comunitate online reprezintă încă un asset foarte important pentru business-ul tău. Vei avea în permanență un grup de oameni care vor vorbi și vor dezbate subiecte legate produsele pe care tu le vinzi, oameni care iau cu siguranță decizia de cumpărare foarte ușor și în mod constant.Suntem pregătiți să dezvoltăm împreună
proiectul dvs.

Vă ajutăm să vă atingeți obiectivele și să vă creșteți afacerea


CERE OFERTA