Email Marketing


Vrei sa lucram impreuna pentru cresterea afacerii tale?


Nume*
Email*
Telefon
Marketing-ul pe e-mail stă la baza unei conexiuni eficiente între dvs. și publicul țintă și vă oferă un bun mod de a vă maximiza vânzările. Atinge atât clienții actuali, cât și pe cei potențiali și îi menține în permanență la curent cu cele mai noi știri și oferte.
Marketer-ii sunt conștienți că e-mail-ul este un element esențial pentru orice business, mai ales în ceea ce privește amortizarea investiției și dezvoltarea unei relații profitabile și durabile cu clienții. O campanie de marketing personalizată prin e-mail, segmentată și targetată este crucială pentru conversii și pentru conștientizarea brandului.
Instrumentele și strategiile pe care le folosesc experții noștri stau la baza unei legături strânse între brandul tău și clienți. Suntem pregătiți să îți oferim o strategie integrată de campanii profesionale de newslettere, de la design-ul de template și până la raportarea finală.Campanii de newsletter de succes

Echipa noastră va concepe cea mai bună strategie de e-mail marketing, care să te ajute să atragi publicul țintă și să cunoști nevoile acestuia.


Campanii de marketing pe e-mail

Administrând campaniile tale de marketing pe e-mail, contribuim la creșterea vânzărilor și a profitabilității. Integram campaniile cu site-ul tau si le automatizam in mod inteligent pentru performante maxime.


Design pentru newslettere profesionale

Soluțiile noastre de design inovativ sunt conforme și îmbunătățesc livrarea e-mail-urilor. Designerii noștri profesioniști aduc mesajul tău la viață, determinând publicul țintă să rezoneze cu brandul tău.


Urmarire, interpretare si raportare

Beneficiezi de o raportare detaliată asupra aspectelor cheie ale campaniei tale: cine a vizitat website-ul tău dintr-un click în e-mail, unde au dat click vizitatorii tăi, cine s-a convertit în potențial client, etc.email marketingSuntem pregătiți să dezvoltăm împreună
proiectul tău


Alegând serviciile noastre de marketing pe e-mail, îți poți dezvolta prezența în mediul online. Formula noastră câștigătoare se bazează pe conceperea unei strategii de succes, implementarea și, la final, analizarea ei în cele mai mici detalii.


CERE OFERTA