EMAIL MARKETING.


DE CE CAMPANII DE EMAIL MARKETING?


Campaniile de email marketing reprezintă un asset (bun) foarte important al afacerii tale. De ce? Pentru că în baza de date ai mail-urile acelor persoane care știu de brand-ul tău, care au mai interacționat cu el (audiență caldă) și care pot reveni cu ușurință să cumpere de la tine și data următoare. Mai mult, campaniile de email marketing nu generează costuri spre deosebire de campaniile PPC, precum Google ADS sau Facebook ADS. Cu siguranță îți dorești o bază de date cât mai mare. Împreună putem să o dezvoltăm.

Campanii de succes

Echipa noastră va concepe cea mai bună strategie de e-mail marketing, care să te ajute să rămâi relevant pentru publicul țintă și să răspunzi nevoilor acestuia.


Campanii de marketing pe e-mail

Administrând campaniile tale de marketing pe e-mail, contribuim la creșterea vânzărilor și a profitabilității. Integram campaniile cu site-ul tau si le automatizam in mod inteligent pentru performante maxime.


Design profesional pentru newslettere

Soluțiile noastre de design inovativ sunt conforme și îmbunătățesc livrarea e-mail-urilor. Designerii noștri profesioniști aduc mesajul tău la viață, determinând publicul țintă să rezoneze cu brandul tău.


Urmarire, interpretare si raportare

Beneficiezi de o raportare detaliată asupra aspectelor cheie ale campaniei tale: cine a vizitat website-ul tău dintr-un click în e-mail, unde au dat click vizitatorii tăi, cine s-a convertit în potențial client, etc.Email Marketing bucurestiSuntem pregătiți să dezvoltăm împreună
proiectul dvs.


Alegând serviciile noastre de marketing pe e-mail, îți poți dezvolta prezența în mediul online. Formula noastră câștigătoare se bazează pe conceperea unei strategii de succes, implementarea și, la final, analizarea ei în cele mai mici detalii.


CERE OFERTA