DESPRE EMEDIALAB.


LUCRURI PE CARE LE-AM FĂCUT

Facem reale obiectivele cliențiloreMediaLab – agentia ta de marketing integrat

Furnizăm servicii de marketing integrat, consultanță IT, web design, SEO, grafică, branding & brand management, organizare evenimente.
Specialistii emedialab au o experienta de 10 ani in consultanta IT, consultanta publicitara, campanii de marketing, recomandari si implementari de solutii IT adaptate bugetului si nevoilor fiecarui client, realizare de solutii si aplicatii web destinate inceperii sau dezvoltarii afacerilor existente.

Filozofia noastra

Oferim clientilor nostri pachete de servicii integrate, astfel incat pe toata durata contractului, in functie de pachetul sau abonamentul ales ne vom ocupa de consultanta si mentenanta IT, vom realiza site-ul dupa ce intelegem obiectul tau de activitate, iti vom pregati toate materialele grafice si publicitare necesare afacerii/activitatii tale, vom intretine conturile tale de socializare. Percepem toti clientii cu care lucram ca pe niste parteneri de business, pe care ii ajutam sa isi majoreze vanzarile, sa isi faca cunoscuta prezenta in mediul online, le elaboram strategia de marketing intr-un mod cat mai eficient si axat pe rezultate, prin dezvoltarea de proiecte web, utilizand cele mai noi metode si tehnologii.

 

Oferim servicii tailor-made, adaptate perfect necesitatilor tale!

Sediul nostru este localizat in Bucuresti, insa serviciile noastre au acoperire nationala si internationala.

Care este workflow-ul cu agenția emedialab?

  1. Întâlnire
  2. Setare obiective
  3. Analizare
  4. Definire strategie
  5. Implementare strategie
  6. Rezultate concrete

 

Suntem o agenție fullservice de marketing. Asta înseamnă că bătăile tale de cap privind marketing-ul se vor termina aici, de unde intervenim noi. Îmbinăm perfect toate instrumentele și uneltele de marketing, care vor lucra pentru tine ca un singur ansamblu, producând rezultate concrete.

Ce înseamnă acest lucru concret? Pentru îndeplinirea obiectivelor pe care ți le propui am pregătit pachete de servicii de marketing integrat, astfel încât doar agenția noastră să se ocupe de tot ce ai nevoie pentru a te dezvolta: administrare conturi social media, ads-uri, SEO, email marketing, lansări de produse și servicii, conceperea unei comunități online, administrare website/shop online, realizare website/shop online, design grafic, definire identitate corporate – campanii ample de brand dezvoltate în urma amplu proces de înțelegere a nișei tale.

Practic, dacă tu încredințezi realizarea website-ului unui programator X, comunicarea și campaniile pe rețelele de socializare unei persoane Y (fie ea și propriul angajat), email marketing-ul și serviciile SEO unei agenții Z și așa mai departe, este primul pas spre eșec. Toate aceste instrumente trebuie să conlucreze ca un singur ansamblu și cu asta ne ocupăm noi!

Alege ca tu să fii implicat doar în elaborarea strategiei, apoi tot ce trebuie să faci este să urmărești rezultatele și să uiți de grija marketing-ului. Așa cum nicio afacere nu se aseamănă cu alta, deși aparențele sunt înșelătoare și strategiile de marketing vor fi mereu altele, deși construcția se va baza pe niște principii asemănătoare.

Vezi mai jos toate tipurile noastre de servicii:

Online Marketing Strategy

Marketing Online & Online Campaigns: Campanii PPC Facebook Ads, Campanii PPC Google Ads, Instagram Ads, Landing Pages, Copywriting, Email marketing

Social Media: administrare conturi și pagini Facebook, administrare conturi Instagram, blogging & content writing, community management, original copywriting

Branding & brand management: Corporate Identity, Logo design

Web Design: Realizare website/magazin online, întreținere website, website upgrade, website redesign, consultanță web

Design grafic: design grafic digital, Print design, Infografice, design de ambalaj

Print: Tipar digital, tipar offset, articole promoționale, bannereemedialab-agentie de marketing online


Suntem pregătiți să dezvoltăm împreună
proiectul dvs.

Vă ajutăm să vă atingeți obiectivele și să vă creșteți afacerea


CERE OFERTA