COPYWRITING.


Servicii Profesionale de Content Writing

Afacerea ta are nevoie de texte bune, care să vândă. Va oferim articole de calitate, originale, 100% unice, realizate de o echipa de jurnalisti, redactori, specialisti in copywriting cu o vasta experienta in realizarea de materiale pentru mediul online si nu numai.


Puterea unui text bine scris

Indiferent că este parte a procesului de SEO, parte a unei campanii de pe Social Media, un articol de pe blogul tău, un text de pe site, sau un advertorial, un text bun trebuie să capteze atenția și să vândă.


Copywriting-ul 

Reprezintă un instrument foarte eficient de creștere a afacerii tale. Împreună vom ajunge de la idee la vânzări reale.

Cunoaște-ți audiența

Dacă știi care este audiența căreia te adresezi, adică în ce context istoric, social, economic etc se află categoria cu care dorești să vorbești, cu siguranță vei putea găsi mesajul potrivit pentru a te adresa cu succes segmentului de piață respectiv. De aceea este atât de important ca un copywriter să scrie pentru oameni. Mesajul său se adresează celor care nu au cunoștințe de marketing și care e posibil să nici măcar nu știe caracteristicile tehnice legate de ce doresc să cumpere.


Fii unic

Marketerii au un slogan: „Conținutul este rege”. Pentru a deveni relevant și pentru a îți crea un renume în căutările organice, ceea ce publici, adică acel conținut trebuie să fie unic, original, informativ și scris pentru oameni. Acesta este un atribut definitoriu al unui copywriter bun.


Un copywriter bun scrie pentru oameni, nu pentru motoarele de căutare

Atunci când cel căruia îi este destinat mesajul textului tău rezonează cu ceea ce ai scris, își recunoaște propria experiență, propriile trăiri în acel text, empatizează cu tine, cu sentimentele transmise și este, apoi, înclinat să adere la ideea ta. Iar aici nici nu contează care este aceasta: să cumpere ceva, să se înregistreze, să descarce ceva, etc.content writing bucuresti

copywriting bucuresti

Ce Oferim


Va oferim articole de calitate, originale, 100% unice, realizate de o echipa de jurnalisti si redactori cu o vasta experienta in realizarea de materiale pentru mediul online si nu numai.

Comunicatele de presa sunt o metoda eficienta de a comunica publicului o informatie despre compania ta sau o lansare de produs sau serviciu. Advertorialul se foloseste in primul rand pentru a creste gradul de cunoastere al brand-ului si pentru formarea unei opinii pozitive in randul clientilor.

Pentru tine, ca proprietar de magazin online, fara experienta in sfera jurnalismului sau copywriting-ului, etapa de lansare a unui magazin online poate sa fie destul de dificila. Noi te ajutam sa realizezi descrieri de produse optimizate, care vand de la sine, iar costul acestui serviciu nu trebuie sa reprezinte o cheltuiala ci o adevarata investitie.

Te ajutam sa stabilesti obiectivele business-ului tau, sa identifici publicul tau tinta, sa realizezi un continut atragator si demn de distribuit si sa iti creezi prezenta in social-media cu toate celelalte aspecte ale prezentei tale în mediul online.


Suntem pregătiți să dezvoltăm împreună
proiectul dvs.

Vă ajutăm să vă atingeți obiectivele și să vă creșteți afacerea


CERE OFERTA