CONSULTANTA IN ACHIZITII IT.
Ești companie? Ai nevoie de un laptop nou sau de o unitate noua? Sau de un parc IT intreg?

Foarte bine. Spune-ne la ce vei folosi sistemul si care este bugetul tau si de aici ne ocupam noi.

Iti vom propune o configuratie, apoi ne ocupam montarea componentelor, wiremanagement, cooling management, instalare SO, testarea stabilitatii noului sistem in conditii de stres, iti configuram clientul de email si indeplinim orice alte nevoi ai.
Ești persoană fizică? Îți dorești o nouă unitate pentru gaming? Poate un laptop nou? Faci editare foto-video? Utilizezi aplicații Office?

Îți configurăm de la 0 sisteme IT special pentru nevoile tale.

Îți oferim servicii complete: consultanță în alegerea celor mai potrivite componente pentru nevoile tale, asamblarea unității, îți asigurăm wire-managementul, testăm sistemul nou creat. Pentru ca tu să poți începe să-l utilizezi direct.
CE ESTE AUDITUL IT?

Procesul de audit IT desfasurat de eMediaLab incepe prin inventarierea tuturor echipamentelor IT folosite de compania ta, a furnizorilor IT si iti furnizeaza un raport complex despre punctele forte si punctele slabe la care este supusa structura IT actuala si cu ce amenintari se poate confrunta.
Astfel, vom putea sa iti propunem cele mai eficiente solutii de optimizare operationala si chiar de reducere a costurilor, vom intelege exact de ce anume ai nevoie si, pe baza experientei noastre de 8 ani, vom livra solutiile adaptate perfect nevoilor tale, pentru un impact major asupra desfasurarii activitatilor tale.Consultanta


Soluții personalizate, adaptate nevoilor și bugetului tău


Pasul 1

Trimite-ne un mail si spune-ne necesitatile tale si bugetul.

  • Care este bugetul maxim în care vrei să te încadrezi?
  • In bugetul mentionat doresti achizitionarea unui monitor? Dacă nu, ce rezoluţie maximă are monitorul pe care-l deţii și cu ce intrări este prevăzut (VGA, DVI, HDMI, DP)?
  • La ce vrei să foloseşti sistemul? Dacă lucrezi în special cu programe specifice de editare foto/video sau profesionale, te rog spune-ne care sunt acestea.
  • In bugetul mentionat, ai nevoie si de achizitionarea perifericelor (tastatură, mouse, mousepad, boxe, căşti, imprimantă)?

Pasul 2

Iti vom trimite o propunere de configuratie adaptata special nevoilor tale


Pasul 3

Dupa ce aprobi configuratia propusa, ne ocupam de toate aspectele privind achizitionarea, asamblarea si testarea sistemului si vom livra un echipament gata pregatit pentru utilizareSuntem pregătiți să dezvoltăm împreună
proiectul dvs.

Vă ajutăm să vă atingeți obiectivele și să vă creșteți afacerea


CERE OFERTA