CAMPANII PPC – GOOGLE ADS.


Obțineți mai mulți clienți cu Google Ads

Cu ajutorul anunțurilor inteligente și ușor de folosit, vă puteți adresa mai multor clienți relevanți, în limitele bugetului. În plus, vă vom ajuta să vă îmbunătățiți anunțurile de-a lungul timpului, pentru a obține mai multe rezultate importante pentru companie.

Alege o metoda de promovare durabila a afacerii tale

Metoda de promovare prin intermediul Google Ads poate fi folosita impreuna cu metode de promovare durabile (pe termen lung), precum SEO, care iti vor asigura o crestere constanta a afacerii tale. Poti allege ca noi sa dezvoltam o strategie de promovare ce implica ambele metode de promovare, in functie de obiectivul pe care vrei sa-l atingi.


Reclame afisate direct celor care cauta produse sau servicii ca ale tale. Reclamele tale vor fi afisate in momentul in care o persoana cauta pe Google produsul sau serviciul oferit de tine. Cu Google Ads, ajungi la potentialii tai clienti chiar atunci cand ei au nevoie de produsul sau serviciul promovat si astfel vanzarile tale o sa creasca.

Prin intermediul campaniilor Google Ads produsele ori serviciile tale beneficiaza de o targetare precisa a grupului tinta caruia te adresezi (zona geografica, varsta, sau orice alte criterii relevante pentru tine).


google ads bucuresti

De ce să lucrezi cu o agenție Google Ads?

Te ajutăm să optimizezi la maximum bugetele tale pentru reclamele pe Google. Creăm, gestionam și optimizăm campanii Google Ads. Scopul nostru pentru afacerea ta este să obții vânzări cât mai ridicate la un cost cât mai redus.


Sporiți numărul de vizite pe site

Sporiți numărul vânzărilor online, rezervărilor sau înscrierilor în listele de distribuție prin e-mail cu ajutorul anunțurilor online care direcționează utilizatorii către site.


Controlul bugetului

In orice moment al derularii campaniei vei stii cum se distribuie bugetul tau. Acesta poate fi modificat in functie de dorintele tale.


Obțineți mai multe apeluri telefonice

Sporiți numărul apelurilor de la clienți cu ajutorul anunțurilor care conțin numărul dvs. de telefon și un buton de apelare.


Iti explicam statisticile

In orice moment al derularii campaniei vei avea la dispozitie statisticile campaniei. Lunar vom realiza rapoarte ce vor evidentia actiunile intreprinse si rezultatele obtinute.


Sporiți numărul vizitelor în magazin

Atrageți mai mulți clienți cu ajutorul anunțurilor comerciale care ajută utilizatorii să vă găsească compania pe hartă.


Campanii de remarketing

Remarketingul, o componentă strategică a publicității dvs, este o modalitate de a vă conecta cu persoane care au interacționat anterior cu site-ul dvs. web sau cu aplicația mobilă.


Suntem pregătiți să dezvoltăm împreună
campanii eficiente!

Vă ajutăm să vă atingeți obiectivele și să vă creșteți afacerea


CERE OFERTA