CAMPANII PPC – FACEBOOK ADS.


Beneficiaza de clienti rapid prin intermediul Facebook Ads

Facebook este cea mai mare rețea de socializare din lume, prin urmare oportunitățile de marketing prin intermediul acestei rețele sunt infinite. Zilnic, afacerea ta poate fi afișată către un număr mare de potențiali clienți care ar dori produse sau servicii asemănătoare cu cele pe care tu le oferi, dar încă nu știu de existența afacerii tale.

Alege o metodă de promovare rapidă a afacerii tale

Metodele de promovare prin intermediul Facebook ADS pot face parte din strategia ta permanentă de marketing și au marele avantaj de a genera rezultate chiar și cu bugete reduse. Peste două miliarde de persoane folosesc Facebook în fiecare lună. Așadar, indiferent de tipul de audiență la care vrei să ajungi, o vei găsi cu siguranță pe Facebook.


Audienta targetata precis

Reclame afisate direct celor care cauta produse sau servicii ca ale tale. Reclamele tale vor fi afisate doar acelor oameni asemănători cu profilul ideal de client al afacerii tale (cunoscut ca avatar de client sau buyer persona).
Prin intermediul campaniilor Facebook Ads produsele ori serviciile tale beneficiaza de o targetare precisa a grupului tinta caruia te adresezi (zona geografica, varsta, sau orice alte criterii relevante pentru tine).


facebook ads bucuresti

De ce să lucrezi cu o agenție Facebook Ads?

Suntem o agenție de marketing digital cu experiență pe Facebook Ads. Cunoaștem bine care este rolul Facebook Ads în promovarea business-ului tău și folosim acest canal așa cum trebuie: să aducă creșterea de care ai nevoie.
Pentru a aduce cele mai bune rezultate îmbinăm tehnici clasice și testate cu soluții noi și interesante. Facebook Ads este un mediu de promovare dinamic, iar noi suntem pregătiți să ne adaptăm oricărei nevoi.

Campanii de tip CPC (trafic catre site-ul tau)

Licitarea in spatiul publicitar Facebook Ads prin campanii cu obiectiv de trafic trebuie coroborata cu materiale grafice (bannere), care sa transpuna corect produsul promovat. Costurile si rezultatele campaniei de promovare in Facebook sunt, in general, conditionate de audienta selectata si de transpunerea grafica a produsului/produselor. Oferim suport si consultanta privind materialele grafice promovate, in functie de performanta campaniilor.

Campanii Facebook Ads pentru brand awareness

Strategia digitala propusa de agentia noastra poate presupune, in functie de business, si integrarea unor campanii in care sa nu “mutam” consumatorul de pe Facebook pe site. Cunostintele dobandite prin gestionarea proiectelor si a diverselor domenii promovate pe Facebook ne ajuta in conceperea unui mix de strategii conform cerintelor consumatorilor, experienta lor de navigare si obiectivul final.

Campanii automatizate pe baza unui feed de produse

Adaugarea unor pixeli care inregistreaza experienta userilor pe site, interactiunea cu butoanele importante din site (Adauga in cos, contacteaza-ne, adauga la favorite) ne permit, pe baza crearii unui feed/catalog de produse, sa implementam strategii personalizate pentru fiecare tip de user.


Suntem pregătiți să dezvoltăm împreună
campanii eficiente!

Vă ajutăm să vă atingeți obiectivele și să vă creșteți afacerea


CERE OFERTA