DESIGN DE AMBALAJ.


eMediaLab – Locul unde design-ul ambalajului produsului tau e pe maini bune

Designul de ambalaj este una dintre formele de exprimare ale unui brand, ilustrand personalitatea si caracteristicile acestuia. Printr-un design bun, un brand poate ajunge in inima consumatorului, determinandu-l sa il observe la raft si sa-l recunoasca din multitudinea celorlalte produse, sa il caute, sa si-l doreasca si sa-l transforme intr-un prieten fidel.


Un ambalaj bun vinde un produs mai mult decat orice alta investitie. Costurile de design pentru ambalaj sunt modice si se platesc o singura data in comparatie cu alte costuri de publicitate si marketing. Ambalajul, pack-ul, poate sa transmita potentialului client foarte multe informatii in foarte putin timp. Consumatorul modern este grabit si nu citeste descrieri, prezentari, date tehnice, ingrediente, etc. Consumatorul tipic ia o decizie emotionala, bazata pe instinct si inspiratie, comportament ce se traduce prin alegerea ambalajului cel mai atractiv, ce inspira incredere, calitate, profesionalism.

Realizam ambalaje si familii de ambalaje adaptate pentru produsele tale. Design de ambalaj de produs, design de cutie de produs, design de blister de produs, design de punga de produs, design de carton de ambalaj sau orice alt tip de design de ambalaj neconventional putem realiza, atat ca design cat si ca productie tipografica.


packaging design package bag

Procesul de realizare

CONSULTARE

Întâlnirea inițială este pentru a discuta obiectivele de proiectare a ambalajului, bugete și termene

CONCEPTE

Noi lucrăm mai multe concepte de design de ambalaj pentru client, iar clientul alege unul din conceptele lucrate.

DESIGN

Lucrăm la proiectarea efectivă a ambalajului și ne consultăm cu clientul pe tot parcursul procesului de design.

LANSARE

Odată ce revizuirile finale au fost făcute și designul de ambalaj a fost aprobat, vom trece la faza de lansare a produsului


Suntem pregătiți să dezvoltăm împreună
proiectul dvs.

Vă ajutăm să vă atingeți obiectivele și să vă creșteți afacerea


CERE OFERTA