Alege acum o agenție care să se ocupe de promovarea afacerii tale!

Ca proprietar de afaceri, nu aveți timp sau resurse pentru a vă pregăti în domeniul marketing-ului, chiar dacă acum în era digitală informația este la îndemâna oricui – și nici nu ar trebui să încercați. Chiar și cei mai capabili proprietari de afaceri nu pot fi proprii experți în marketing – au nevoie de o agenție de marketing digital cu servicii complete.

O bună agenție de marketing digital dispune de o echipă de specialiști care sunt deja experți în acest domeniu.

Cel mai eficient lucru pe care îl puteți face cu bugetul de marketing este angajarea unei agenții de marketing cu experiență pentru a începe să vă aduceți mai multe conversii.

Iată unde merg banii când plătiți o agenție de marketing digital

Expertiză în marketing
O agenție de marketing digital se concentrează pe imaginea ta, pe felul în care interacționează, comunică și arată afacerea pe care o conduci. Cunosc ce metode să abordeze astfel încât să definească afacerii tale o strategie de marketing de succes și se angajează să vă ducă brandul într-o audiență tot mai mare (și la publicul potrivit).

Ce anume să cauti:

Experiență: afacerea dvs. are un set specific de probleme de marketing. Au rezolvat cu succes aceste probleme pentru afaceri ca ale dvs.? Nu vrei ca afacerea ta să devină cobai. Căutați experiență reală.

Recomandări: întrebați-vă prietenii și colegii pentru recomandări – există șanse ca persoane din cercul dvs. de contacte care au trecut printr-un proces similar să cunoască agenția potrivită și să fie dornici să împărtășească povestea lor de succes.

Rezultatele clare: De câte ori pe lună, săptămână sau zi, conținutul dvs. este valorificat? Pe ce canale? Cine răspunde la comentarii, întrebări și mesaje directe?

Când angajezi o agenție de marketing digital, primești la pachet expertiză în tot ce are nevoie afacerea ta pentru publicitate: manager de proiect dedicat, director financiar care are grijă ca bugetul tău de marketing să fie bine valorificat, director de creație, strateg care îți adaptează conținutul, copywriter, designer, web developer, specialist SEO etc.

Alinierea culturală: care este cultura lor? Se potrivește bine cu cultura proprie a companiei dvs.? Puteți considera că veți lucra cu această echipă pe o perioadă lungă de timp?

Idei de conținut

După ce lucrați toată ziua, uneori ultimul lucru din mintea dvs. este ceea ce să postați pe blogul dvs., pe Facebook, pe Twitter, pe Pinterest sau pe Google+. Agenția dvs. de marketing digital cunoaște afacerea și personalitatea dvs., datele demografice ale abonaților dvs. și subiectele fierbinți ale zilei. Aceștia vor realiza cu ușurință conținuturi folosind cele mai bune practici dovedite pentru a genera trafic înapoi pe site-ul dvs. Web. Conținutul excelent implică și dinamizează publicul dvs. și este ușor de share-uit, apreciat prin like, retweetabil, pinnable și capabil de + 1!

Dacă sunteți interesat să angajați o echipă cu experiență alegeți echipa noastră – ne-ar plăcea să vă conducem brand-ul către nivelul următor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *